Únor 2010

maria canals barrera filmografie

27. února 2010 v 14:24 | dudu
Jako herečka
2009 -Kouzelníci z Waverly Place:film (Wizards of Waverly Place: The Movie) role: Theresa Russo
2008 -Tábor Rocku (Camp Rock) role: Connie Torres
2007 -Kouzelníci z Waverly (Wizards Of Waverly Place) role: Theresa Russo / ...
2005 -She Drives Me Crazy role: Sunset Boulevardez
2003 -Prokletá Argentina (Imagining Argentina) role: Esme Palomares
2003 -Scooby Doo: Mexicka příšera (Scooby-Doo and the Monster of Mexico) role: Sofia Otero / Old Woman #2
2002 -Americký Casanova (Bad Boy) role: Woman at Bar
2002 -Pán převleků (The Master of Disguise) role: Sophia
2001 -Zlatíčka pro každého (America´s Sweethearts) role: Adinah
2001 -Liga spravedlivých (Justice League) role: Hawkgirl / ...
//<![CDATA[ <!-- function Rozbalit(menu){ // Netscape 6, DOM if(document.getElementById){document.getElementById(menu).style.visibility="visible";} // Netscape 4.x if(document.layers){document.layers[menu].visibility="visible";} } function Sbalit(menu){ if(document.getElementById){document.getElementById(menu).style.visibility="hidden";} if(document.layers){document.layers[menu].visibility="hidden";} } //--> //]]>


maria canals barrera životopis

27. února 2010 v 14:23 | dudu

Povolání: Herečka
Datum narození: 28. 09. 1966
Místo narození: Miami, Florida, USA
Znamení: Váhy
Výška: 168 cm

david deluise filmografie

27. února 2010 v 14:21 | dudu
Jako herec
2009 -Kouzelníci z Waverly Place:film (Wizards of Waverly Place: The Movie) role: Jerry Russo
2008 -Bundy: An American Icon role: Detective Jennings
2008 -Dear Me
2008 -Mostly Ghostly role: John Doyle
2008 -RoboDoc
2008 -Route 30
2007 -Throwing Stars role: Hutto
2007 -Kouzelníci z Waverly (Wizards Of Waverly Place) role: Jerry Russo
2006 -Mojave Phone Booth role: Michael
2006 -Sci Fi Inside: Stargate SG-1 200th Episode
2005 -"Blind Justice" role: Detective Jason Strode
2005 -Sběratelé kostí (TV seriál) (Bones) role: Santa Jeff Mantell
2005 -Play Dates role: Billy
2005 -Untitled Oakley & Weinstein Project
2004 -Megas XLR role: Coop / ...
2003 -"Las Vegas" role: Tom
2003 -Art of Revenge role: Benjamin Bloom
2003 -BachelorMan role: Ted Davis
2003 -Spider-Man role: Jack / ...
2002 -Supersvůdníci 2 (Buying the Cow) role: Fratguy
2002 -Monk role: Larry Cutler
2002 -Rockboy role: Chadd Nessbaum
2002 -Beze stopy (Without a Trace) role: Alex Brown
2001 -Dr. Dolittle 2 role: School Fish #2
2001 -Grounded for Life role: Father Tim
2001 -Dvě dámy a boxer (Ladies and the Champ) role: Darold Boyarsky
2000 -CSI: Kriminálka Las Vegas (CSI: Crime Scene Investigation) role: Cliff Renteria
2000 -Gilmorova děvčata (Gilmore Girls) role: T.J.'s Brother
2000 -Terror Tract role: Allen Doyle
2000 -Ano, drahoušku (Yes, Dear) role: Dan
1999 -"G vs E" role: Roland
1999 -Dirt Merchant role: Sly
1999 -Zoe, Duncan, Jack & Jane role: Todd Lambert
1998 -"V.I.P." role: Alvin
1998 -Between the Sheets role: Director
1998 -Příliš jednoduché (Hairshirt) role: Peter Angelo
1998 -Jesse role: Darren Warner
1998 -The Godson role: Gaffer
1997 -Hvězdná brána (Stargate SG-1) role: Pete Shanahan
1996 -Takoví normální mimozemštané (3rd Rock from the Sun) role: Bug Pollone
1996 -Where Truth Lies role: Policeman #1
1995 -Drákuloviny (Dracula: Dead and Loving It) role: Intern
1995 -Kicking and Screaming role: Bouncer
1995 -The Single Guy role: Booth Guy
1994 -"ER" role: Brad Anderson
1994 -Ellen role: Robber in Hat
1994 -Mlčení šunek (Silenzio dei prosciutti, II) role: Policeman #1
1993 -Liars' Club, The role: Joey Matthews
1993 -Superman (Lois & Clark: The New Adventures of Superman) role: Toaster #2
1993 -Bláznivý příběh Robina Hooda (Robin Hood: Men in Tights) role: Villager
1993 -Saved by the Bell: The College Years role: Tony
1993 -Strážce Moře (SeaQuest DSV) role: Manager of 'Buddy's'
1991 -"Blossom" role: Randy
1991 -Bláznivá jízda (Driving Me Crazy) role: Stanley
1991 -Kutil Tim (Home Improvement) role: Dennis Turner
1991 -Seeds of Tragedy role: Customer
1987 -Jump Street 21 (21 Jump Street) role: Stevenson
1984 -Hunter role: Randy Morton
1983 -Happy role: Rogie
1979 -Hot Stuff role: David Fortunato


david deluise životopis

27. února 2010 v 14:20 | dudu

Upravit základní údaje Povolání: Herec
Datum narození: 11. 11. 1971
Místo narození: Burbank, Kalifornie, USA
Znamení: Štír
Výška: 179 cm

jennifer stone filmografie

27. února 2010 v 14:17 | dudu
Jako herečka
2009 -Táta v trapu (Dadnapped) role: Debbie
2009 -Kouzelníci z Waverly Place:film (Wizards of Waverly Place: The Movie) role: Harper
2007 -Kouzelníci z Waverly (Wizards Of Waverly Place) role: Harper
2003 -Vysloužilí lvi (Secondhand Lions) role: Martha
//<![CDATA[ <!-- function Rozbalit(menu){ // Netscape 6, DOM if(document.getElementById){document.getElementById(menu).style.visibility="visible";} // Netscape 4.x if(document.layers){document.layers[menu].visibility="visible";} } function Sbalit(menu){ if(document.getElementById){document.getElementById(menu).style.visibility="hidden";} if(document.layers){document.layers[menu].visibility="hidden";} } //--> //]]>


jennifer stone životopis

27. února 2010 v 14:15 | dudu

Povolání: Herečka
Datum narození: 12. 02. 1993
Místo narození: Arlington, Texas, USA
Znamení: Vodnář

jake t. austin filmografie

27. února 2010 v 14:10 | dudu
Jako herec
2009 -Kouzelníci z Waverly Place:film (Wizards of Waverly Place: The Movie) role: Max Russo
2007 -Kouzelníci z Waverly (Wizards Of Waverly Place) role: Max Russo
2006 -Malý zázrak (Everyone's Hero) role: Yankee Irving
2006 -Mravenčí polepšovna (The Ant Bully) role: Nicky
//<![CDATA[ <!-- function Rozbalit(menu){ // Netscape 6, DOM if(document.getElementById){document.getElementById(menu).style.visibility="visible";} // Netscape 4.x if(document.layers){document.layers[menu].visibility="visible";} } function Sbalit(menu){ if(document.getElementById){document.getElementById(menu).style.visibility="hidden";} if(document.layers){document.layers[menu].visibility="hidden";} } //--> //]]>


jake t. austin životopis

27. února 2010 v 14:10 | dudu

Povolání: Herec
Datum narození: 3. 12. 1994
Místo narození: New York City, New York, USA
Znamení: Střelec
Výška: 160 cm

david henrie filmografie

27. února 2010 v 14:07 | dudu

2009 -Táta v trapu (Dadnapped) role: Wheeze
2009 -Kouzelníci z Waverly Place:film (Wizards of Waverly Place: The Movie) role: Justin Russo
2007 -Kouzelníci z Waverly (Wizards Of Waverly Place) role: Justin Russo
2005 -Jak jsem poznal vaši matku ("How I Met Your Mother") role: Son
2004 -Vražda v Hollywoodu (Hollywood Mom's Mystery, The) role: Oliver Palumbo
2004 -The Kindness of Strangers role: Sniffly
2003 -Prázdniny v Arizoně (Arizona Summer) role: Bad
2003 -Oživlá monstra (Monster Makers) role: Danny Burke
2003 -That's So Raven role: Larry
Jako herec
2009 -Táta v trapu (Dadnapped) role: Wheeze
2009 -Kouzelníci z Waverly Place:film (Wizards of Waverly Place: The Movie) role: Justin Russo
2007 -Kouzelníci z Waverly (Wizards Of Waverly Place) role: Justin Russo
2005 -Jak jsem poznal vaši matku ("How I Met Your Mother") role: Son
2004 -Vražda v Hollywoodu (Hollywood Mom's Mystery, The) role: Oliver Palumbo
2004 -The Kindness of Strangers role: Sniffly
2003 -Prázdniny v Arizoně (Arizona Summer) role: Bad
2003 -Oživlá monstra (Monster Makers) role: Danny Burke
2003 -That's So Raven role: Larry
//<![CDATA[ <!-- function Rozbalit(menu){ // Netscape 6, DOM if(document.getElementById){document.getElementById(menu).style.visibility="visible";} // Netscape 4.x if(document.layers){document.layers[menu].visibility="visible";} } function Sbalit(menu){ if(document.getElementById){document.getElementById(menu).style.visibility="hidden";} if(document.layers){document.layers[menu].visibility="hidden";} } //--> //]]>


david henrie životopis

27. února 2010 v 14:06 | dudu

Povolání: Herec
Datum narození: 11. 07. 1989
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA
Znamení: Rak
Výška: 179 cm

Celým jménem David Clayton Henrie se narodil 11.7.1989 v Los Angeles v Kalifornii.

Když mu byly 2 roky, tak se přestěhoval do Arizony. V 5 letech podepsal smlouvu s SAG Agency v Pheonixi, kde začal chodit na různé konkurzy. Během regionálního obchodního filmování v Scottsdale, významný ředitel v New Yorku odtáhl jeho mámu na bok a řekl jí, že její syn David má na to, aby se stál hercem, a tak David odešel do L.A.

Pak přišel zlom v jeho 12 letech, kdy dostal roli v "Petey Pitt". Hrál ve slavných seriálech jako například Dr.House, NCIS, Jack and Bobby a v mnoha dalších.

Mimo jiné hraje hokej, miluje filmy a jeho nejoblíbenejší herci jsou Al Pacino, Robert DeNiro, James Dean, Sean Penn, Russel Crow, z komiků Jim Carey, Mike Myers, Robin Williams a Jack Black.

Nyní je David hvězdou v seriálu Wizards of Waverly Place, kde hraje Justin Russo.









selena gomez životopis

27. února 2010 v 9:48 | dudu |  selena biography

Datum narození: 22. 07. 1992
Výška: 165 cm
Místo narození: Grand Prairie, Texas, USA
Znamení: Rak

Jmenuje se Selena Marie Gomez a narodila se 22.července 1992. Její herecká kariéra začala v roce 2002, kdy si zahrála Giannu v seriálu Barney & friends, zde se také seznámila se svou dobrou kamarádkou Demi Lovato, která hrála Angelu. Potom dostala roli ve filmu Spy Kids 3D: Game Over, and Brain Zapped.

Poprvé se objevila na konkurzu Disney, poté se odstěhovala z Texasu do Californie a stala se členem Disney "rodiny". Začala se objevovat v populárních seriálech The suite life of Zack and Cody, Hannah Montana - zde si zahrála ve dvou dílech zpěvačku Mikaylu.

Její přestávka skončila v říjnu 2007, kdy se zúčastnila konkurzu na seriál Wizards of Waverly Place jako Alex Russo. Také hrála ve filmu Moderní popelka 2 - zde si zahrála hlavní roli. Je také rostleskávačka a oblíbená zpěvačka.

V roce 2009 nazpívala klip Send it on společně se svými Disney přáteli: Skupina Jonas Brothers, Miley Cyrus, Demi Lovato. Píseň se vyhoupla do prvních příček hudebních žebříčků


miley na obálkách časopisů

25. února 2010 v 13:42 | dudu |  miley magazíín
Miley Cyrus Covers Elle Magazine August 2009http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2010/01/miley-cyrus-harpers-bazaar-february-2010-cover.jpg a ted pár fotek t tohoto časopisu



3.řada

24. února 2010 v 13:02 | DUDU |  seznam epizod HM
SérieEpizodaOriginální názevČeský názevPremiéra
571"He Ain't a Hottie, He's My Brother""Není to hezoun, je to můj bratr"2. listopadu 2008
582"Ready, Set, Don't Drive""Připravit, pozor, stůj"9. listopadu 2008
593"Don't Go Breaking My Tooth""Nerozbíjej mi zuby"16. listopadu 2008
604"You Never Give Me My Money""Nikdy mi nedáváš moje peníze"23. listopadu 2008
615"Killing Me Softly With His Height""Něžně mě zabíjí svojí výškou"14. prosince 2008
626"Would I Lie To You, Lilly?""Copak ti můžu lhát, Lilly?"11. ledna 2009
637"You Gotta Lose That Job""O tu práci příjdeš"16. února 2009
648"Welcome to the Bungle""Vítej v problémech"1. března 2009
659"Papa's Got a Brand New Friend""Táta má nového kamaráda"8. března 2009
6610"Cheat It""Podváděj"15. března 2009
6711"Knock Knock Knockin' on Jackson's Head""Klepání na Jacksonovu hlavu"22. března 2009
6812"You Give Lunch a Bad Name""Dáváš obědu špatnou pověst"29. března 2009
6913"What I Don't Like About You""Co se mi na tobě nelíbí"19. dubna 2009
7014"Promma Mia""Promma Mia"3. května 2009
7115"Once, Twice, Three Times Afraidy"
17. května 2009
7216"Jake... Another Little Piece of My Heart""Jake...lamač mého srdce"7. června 2009
7317"Miley Hurt the Feelings of the Radio Star""Miley urazila rozhlasovou hvězdu"14. června 2009
7418"He Could Be The One"
5. července 2009
7519"Super(stitious)-Girl"
17. července 2009
7620"I Honestly Love You (No, Not You)"
26. července 2009
7721"For (Give) a Little Bit"
9. srpna 2009
7822"B-B-B-Bad to the Chrome"
23. srpna 2009
7923"Uptight (Oliver's Alright)"
20. září 2009
8024"Judge Me Tender"
18. října 2009
8125"Can't Get Home To You Girl"
8. listopadu 2009
8226"Come Fail Away"
6. prosince 2009
8327"Got To Get Her Out Of My House"
10. ledna 2010
8428"The Wheel Near My Bed (Keeps On Turnin')"
21. února 2010
8529"Miley Says Goodbye? Part 1"
7. března 2010
8630"Miley Says Goodbye? Part 2"
14.března 2010

2.řada

24. února 2010 v 13:01 | DUDU |  seznam epizod HM

EpizodaOriginální názevČeský názevPremiéra

1"Me and Rico Down By the Schoolyard""Já a Rico u školního hřiště"23. dubna 2007

2"Cuffs Will Keep Us Together""Pouta nás udrží u sebe"24. dubna 2007

3"You Are So Sue-able to Me""Žaloba místo lásky"25. dubna 2007

4"Get Down, Study-udy-udy""Dej se do toho a studuj"26. dubna 2007

5"I Am Hannah, Hear Me Croak""Já jsem Hannah, vyslyš mé krákání"27. dubna 2007

6"You Gotta Not Fight for Your Right to Party""Nesmíš bojovat za právo na večírek"4. května 2007

7"My Best Friend's Boyfriend""Přítel mé nejlepší kamarádky"18. května 2007

8"Take This Job and Love It""Vezmi tu práci a měj ji ráda"16. června 2007

9"Achy Jakey Heart, Part 1""Bolavé, přebolavé srdce, část první"24. června 2007

10"Achy Jakey Heart, Part 2""Bolavé, přebolavé srdce, část druhá"24. června 2007

11"Sleepwalk This Way""Náměsíční procházka"7. července 2007

12"When You Wish You Were the Star""Když si přeješ být hvězdou"14. července 2007

13"I Want You to Want Me... to Go to Florida""Chci, abys chtěl, abych jela na Floridu"14. července 2007

14"Everybody Was Best-Friend Fighting""Každý byl nejlepším hádajícím kamarádem"29. července 2007

15"Song Sung Bad""Špatně zazpívaná píseň"4. srpna 2007

16"Me and Mr. Jonas and Mr. Jonas and Mr. Jonas""Já a pan Jonas a pan Jonas a pan Jonas"17. srpna 2007

17"Don't Stop 'Til You Get the Phone""Nepřestávej, dokud nemáš telefon"21. září 2007

18"That's What Friends Are For?""Od toho jsou přátelé"19. října 2007

19"Lilly's Mom Has Got it Goin' On""Matka Lilly to rozjela"10. listopadu 2007

20"I Will Always Loathe You""Vždycky si tě budu vážit"7. prosince 2007

21"Bye Bye Ball""Sbohem míči!"13. ledna 2008

22"(We're So Sorry) Uncle Earl""Omluva pro strýce Earla"21. března 2008

23"The Way We Almost Weren't""Jak jsme málem nebyli"4. května 2008

24"You Didn't Say it Was Your Birthday""Narozeniny"6. července 2008

25"Hannah In The Streets With Diamonds""Hannah na ulici s diamanty"20. července 2008

26"Yet Another Side of Me""Další moje stránka"3. srpna 2008

27"The Test of My Love""Zkouška mé lásky"31. srpna 2008

28"Joannie B. Goode""Joannie dobračka"14. září 2008

29"We're All on This Date Together""Na téhle schůzce jsme společně"12. října 2008

30"No Sugar, Sugar""Žádný cukr, zlato"nevysílala se v USA

1.řada

24. února 2010 v 13:00 | DUDU |  seznam epizod HM

EpizodaOriginální názevČeský názevPremiéra

1"Lilly, Do You Want to Know a Secret?""Lilly, chceš znát tajemství?"24. března 2006

2"Miley Get Your Gum""Miley, dej si žvýkačku"31. března 2006

3"She's a Supersneak""Největší slídilka"7. dubna 2006

4"I Can't Make You Love Hannah if You Don't""Lásce neporučíš"14. dubna 2006

5"It's My Party and I'll Lie if I Want To""Tohle je můj večírek"21. dubna 2006

6"Grandma Don't Let Your Babies Grow Up to Be Favorites""Ať vám vnoučata nepřerostou přes hlavu, babičko"28. dubna 2006

7"It's a Mannequin's World""Je to svět manekýn"12. května 2006

8"Mascot Love""Maskotí láska"26. května 2006

9"Ooo, Ooo, Itchy Woman""To to svědí"10. června 2006

10"O Say, Can You Remember the Words?""Pamatuješ si slova?"30. června 2006

11"Oops! I Meddled Again!""Zase jsem to pokazila!"15. července 2006

12"On the Road Again?""Zase na cestě"28. července 2006

13"You're So Vain, You Probably Think This Zit is About You""Na vzhledu nezáleží"12. srpna 2006

14"New Kid in School""Nový kluk ve škole"18. srpna 2006

15"More than a Zombie to Me""Víc než zombie"8. září 2006

16"Good Golly, Miss Dolly""Přijela slečna Dolly"29. září 2006

17"Torn Between Two Hannahs""Hannah na roztrhání"14. října 2006

18"People Who Use People""Lidé, co používají lidi"3. listopadu 2006

19"Money for Nothing, Guilt for Free""Peníze za nic, provinění zdarma"26. listopadu 2006

20"Debt It Be""Dluh nechť to je"1. prosince 2006

21"My Boyfriend's Jackson and There's Gonna Be Trouble""Mým klukem je Jackson a budou problémy"1. ledna 2007

22"We Are Family---Now Get Me Some Water!""Jsme rodina, tak mi dones vodu!"1. ledna 2007

23"Schooly Bully""Školní rváč"19. ledna 2007

24"The Idol Side of Me""Moje dobrá stránka"9. února 2007

25"Smells Like Teen Sellout""Vůně po zaprodání"2. března 2007

26"Bad Moose Rising""Los na obzoru"30. března 2007





miley we are the world

18. února 2010 v 20:26 | dudu |  photoshooty



wonder world tour

18. února 2010 v 19:59 | dudu |  photoshooty













miley cyrus avatary 2

11. února 2010 v 19:22 | dudu |  miley cyrus..animace a others


free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host





free image host free image host free image host
























MÁM KNIHU MILEY CYRUS :MILES TO GO(v češtině)

8. února 2010 v 18:20 | dudu |  my diary
Singer Miley Cyrus attends her book signing ofSinger Miley Cyrus attends her book signing of

JE TO ÚPLNĚ NEJVÍÍÍÍÍÍTS KNIHA NA SVĚTĚ XD XD XD XD XD.......................................................