Prosinec 2009







miley cyrus

29. prosince 2009 v 20:33 | dudu |  O*B*L*E*Č S*E J*A*K*O





miley cyrus cool photoshoot

29. prosince 2009 v 11:29 | dudu |  photoshooty






mitchel and his cd

23. prosince 2009 v 15:36 | dudu |  mitchel musso


cute foto (miley)

22. prosince 2009 v 22:18 | dudu |  miley galerie others



miley-new photoshoot

22. prosince 2009 v 21:52 | dudu |  photoshooty

pár společných fotek z 1. série

22. prosince 2009 v 21:41 | dudu
Hannah MontanaHannah MontanaHannah Montana

moises arias filmografie

22. prosince 2009 v 21:33 | dudu
Jako herec
2009 -Astro Boy role: Zane
2009 -Dadnapped role: Andre
2009 -Hannah Montana: Ve filmu (Hannah Montana: The Movie) role: Rico
2006 -Hannah Montana role: Rico
2006 -Nespoutaný (Nacho Libre) role: Juan Pablo

moises arias životopis

22. prosince 2009 v 21:30 | dudu

Povolání: Herec

Moises Arias se narodil 18. dubna 1994 v New York City. Je to americký herec původem z Kolumbie. Moises má jednoho bratra jménem Mateo Arias. V současné době v hostuje jako Rico v Hannah Montana. Také se objevil v hudebním klipu Jonas Brothers.

jason earles filmografie

22. prosince 2009 v 21:27 | dudu
Jako herec
2009 -Aaron Stone role: Hunter
2009 -Dadnapped role: Merv
2009 -Hannah Montana: Ve filmu (Hannah Montana: The Movie) role: Jackson Stewart
2009 -Space Buddies role: Spudnick
2008 -Hannah Montana: One in a Million role:
2007 -Gordon Glass role: The Boss
2006 -Hannah Montana role: Jackson Stewart
2006 -Shorty McShorts' Shorts role: Guy / ...
2006 -Stuck in the Meddle with You role: Grady Spaggett
2005 -Prci, prci, prcičky: Na táboře (American Pie Presents Band Camp) role: Ernie
2005 -Poolside with the Band Camp Girls: 'American Pie Presents Band Camp' DVD role: Ernie
2005 -Special Ed role: Young David
2004 -Kauzy z Bostonu (Boston Legal) role: Mitchy Weston
2004 -Lovci pokladů (National Treasure) role: Thomas Gates
2004 -Phil of the Future role: Grady Spaggett
2004 -Table 6 role: Bus Boy
2002 -Still Standing role: Goran the Invincible
2002 -The Shield role: Kyle
2001 -One on One role: Brad
1995 -Mad TV role: Swirley Kid

jason earles životopis

22. prosince 2009 v 21:25 | dudu
Jason Earles
Povolání: herec
Datum narození: 26. 04. 1977
Místo narození: San Diego, Kalifornie, USA
Znamení: Býk

Jeho celé jméno je Jason Daniel Earles.

Na rozdíl od mnoha aktérů svého věku, kteří právě míří do Hollywoodu, aniž by měly výcvik nebo zkušenosti, Jason se rozhodl naučit všechno, co mohl. Vystudoval herectví, režii, za chladné čtení (což by mohlo vyhrát cenu za AMTC), a dokonce se naučil, jak chvění chyby.

Když Jason nebyl na hodinách, tak hrál v místní Montaně (později Oregon), shromažďování čtyři KC / ACTF Irene Ryan nominací. Jeho první "hlavní" filmová role byla v "národním pokladu (National Treasure)", zahrál si Thomase Gatesa, stabilního chlapce který zjistí, že Amerika otců zakladatelů skryla "Poklad Templářských rytířů". V roce 2005, Jason dostal roli Jacksona Stewarta v seriálu "Hannah Montana". Role mu dává šanci nejen zobrazovat jeho komediální talent, ale k používání "jižního přízvuku", které se naučil během své odborné přípravy.


billy ray filmografie

22. prosince 2009 v 21:22 | dudu
Jako herec
2010 -The Spy Next Door
2009 -Flying By role: George Barron
2009 -Hannah Montana: Ve filmu (Hannah Montana: The Movie) role: Robby Stewart
2008 -Bait Shop role: Hot Rod Johnson
2008 -Hannah Montana: One in a Million role:
2007 -Phineas & Ferb (Phineas and Ferb) role: Buck Buckerson
2006 -Hannah Montana role: Robbie Stewart / ...
2004 -Death and Texas role: Spoade Perkins
2004 -Elvis Has Left the Building role: Hank
2002 -Pilot
2002 -Sue Thomas: Agentka FBI (Sue Thomas: F.B.Eye) role: Dr. Clint Cassidy / ...
2002 -Wish You Were Dead role: Dean Longo
2001 -"Degrassi: The Next Generation" role: Duke
2001 -"Doc" role: Dr. Clint 'Doc' Cassidy / ...
2001 -Mulholland Drive (Mulholland Dr.) role: Gene
2000 -18 kol spravedlnosti (18 Wheels of Justice) role: 'Henry Conners' / ...
2000 -Radical Jack role: Jack
1999 -I Still Miss Someone
1998 -The Love Boat: The Next Wave role: Lasso Larry Larsen
//<![CDATA[ <!-- function Rozbalit(menu){ // Netscape 6, DOM if(document.getElementById){document.getElementById(menu).style.visibility="visible";} // Netscape 4.x if(document.layers){document.layers[menu].visibility="visible";} } function Sbalit(menu){ if(document.getElementById){document.getElementById(menu).style.visibility="hidden";} if(document.layers){document.layers[menu].visibility="hidden";} } //--> //]]>

Jako producent
2009 -Hannah Montana: Ve filmu (Hannah Montana: The Movie)
//<![CDATA[ <!-- function Rozbalit(menu){ // Netscape 6, DOM if(document.getElementById){document.getElementById(menu).style.visibility="visible";} // Netscape 4.x if(document.layers){document.layers[menu].visibility="visible";} } function Sbalit(menu){ if(document.getElementById){document.getElementById(menu).style.visibility="hidden";} if(document.layers){document.layers[menu].visibility="hidden";} } //--> //]]>

Jako skladatel
2009 -Episode dated 21 April 2009
2008 -Episode dated 3 January 2008
2008 -Hannah Montana: One in a Million
2007 -Billy Ray Cyrus
2007 -California Dreamin' (Nesfarsit)
2007 -Episode dated 13 December 2007
2007 -Episode dated 20 December 2007
2007 -Episode dated 6 December 2007
2006 -Good Golly, Miss Dolly
2004 -CMT: 100 Greatest Music Videos
2002 -Videoke King
1999 -'Weird Al' Yankovic Live!
1994 -Episode dated 21 September 1994
1993 -Billy Ray Cyrus: Dreams Come True
1993 -Needful Things
//<![CDATA[ <!-- function Rozbalit(menu){ // Netscape 6, DOM if(document.getElementById){document.getElementById(menu).style.visibility="visible";} // Netscape 4.x if(document.layers){document.layers[menu].visibility="visible";} } function Sbalit(menu){ if(document.getElementById){document.getElementById(menu).style.visibility="hidden";} if(document.layers){document.layers[menu].visibility="hidden";} } //--> //]]>


billy ray cyrus životopis

22. prosince 2009 v 21:21 | dudu

Povolání: Herec, zpěvák

Billy Ray Cyrus se narodil 25.08.1961 ve Flatwoods, Kentucky, USA.
Je
otcem velmi známe herečky a zpěvačky Miley Cyrus.

Jeho významná role byla otec Hannah Montany v seriálu Hannah Montana.
Jeho slavná dcera se proslavila také v Hannah Montaně. Hrála i v Muzikálu ze střední 2 . Proslavila jí jí také píseň The Best of Both Worlds v Hannah Montaně.